MC gard slotbouten

MC gard slotbouten

Waarom McGard slotbouten en wielsloten

McGard slotbouten in het assortiment van banden.eu

McGard is een van de grootste merken op het gebied van slotbouten en velgsloten. McGard slotbouten en velgsloten zijn bovendien van de hoogste kwaliteit. Deze slotbouten hebben een speciale sleutel nodig om gemonteerd en gedemonteerd te worden. McGard heeft een computersysteem waardoor alle sleutels een uniek sleutelprofiel krijgen. Hierdoor is iedere sleutel uniek. De velgensloten en slotbouten worden in Amerika en Duitsland ontwikkeld en geproduceerd.

McGard heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen. Deze prijzen geven aan dat McGard slotbouten en velgsloten van een uitstekende kwaliteit zijn. McGard sloten worden dan ook niet voor niets op het moment door meer dan 30 automerken gebruikt om velgen te monteren. Merken zoals Toyota, Nissan en de GM groep maken allemaal gebruikt van McGard. Ze hebben ook verschillende keurmerken zo hebben ze ISO 90001 en ISO 16949, dit wil zeggen dat de kwaliteit in orde is.

Omdat er een dikke 3 laags coating op de McGard slotbouten zit blijven deze heel lang mooi. Daarnaast is McGard erg gemakkelijk in het gebruik en zijn de McGard slotbouten erg duurzaam doordat ze uit gehard staal zijn geproduceerd.

Gratis registratie en een wereldwijde service

Door de wereldwijde service van McGard kan je waar en wanneer je ook bent service van McGard krijgen. Bijvoorbeeld je bent op vakantie en je zit met een velg die vervangen moet worden, maar je hebt jouw sleutel nog thuis liggen. Geen probleem McGard helpt je graag.

Registratie

Er zit een registratiekaart bij elke verpakking van McGard. Het registreren hierbij kan op 2 manieren. De eerste manier gaat als volgt:

1. Internet registratie. Dit kan je direct doen op de Duitse McGard website. (Wanneer je een online registratie doet, hoef je niets per post op te sturen.)

2. Je stuurt het tweede deel van de kaart naar McGard. Hierdoor ben je gerigistreerd als eigenaar van dit sleutelnummer. Je stuurt dit op naar:

Mc Gard Deutschland GmbH
Nordstrasse 12
74226 Nordheim
Deutschland

McGard sleutel verloren?

Ben je jouw unieke McGard sleutel verloren of kwijtgeraakt? Bel dan met McGard Duitsland. Zij sturen je direct een nieuwe sleutel op. Het is zeer belangrijk om altijd de unieke code goed te bewaren. Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Zweden, Portugal, Polen en Nederland zijn de landen waar het gratis service geldt. Wil je bellen naar McGard dat kan op het telefoonnummer 00 800-25 99 34 00. De andere landen kunnen bellen naar het nummer 0049 7133 90 19 34.

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.