Autoaccessoires

Autoaccessoires

Autoaccessoires

Auto accessoires in het assortiment van Banden.eu

Banden.eu heeft een assortiment dat we voortdurend proberen uit te breiden. We hebben tot nu toe al een aantal leuke, handige en interessante producten kunnen toevoegen aan ons assortiment. Zo verkopen wij slotbouten, ventielen, stickers en binnenspiegel decoraties. Neem gerust af en toe een kijkje, het kan namelijk zijn dat er producten worden toegevoegd aan het assortiment.

Alle autoaccessoires kan je los bestellen of bij een bestelling erbij plaatsen. Zo kan je bijvoorbeeld banden en velgen uitkiezen en daarbij een setje slotbouten bij bestellen. Slotbouten zorgen ervoor dat je velgen beschermd zijn tegen diefstal. Dit door middel van een speciale sleutel die nodig is om te kunnen monteren.

Autostickers Banden.eu wil de tuners ook wat meer kunnen bieden. Zo hebben wij bijvoorbeeld autostickers en letterstickers. Met behulp van letterstickers kan je zelf een eigen tekst maken. Zo kan je jouw eigen naam, woonplaats of naam van je tuning club op je auto plakken, je kan zelfs reclame, telefoonnummers, websites etc. op jou auto plakken. Autopoetsmiddelen Geef jij veel om jouw velgen en wil je deze graag schoonhouden? Banden.eu biedt uit een groot assortiment accessoires ook poetsmiddelen. Zo bieden wij verschillende producten zoals sponzen, poetsdoeken en velgen cleaners. Wij bieden ook verschillende autopoetsproducten aan zoals wax, shampoo en lak behandelings- producten. Kijk gerust een rond voor producten om jouw auto te laten stralen. Banden.eu biedt ook gehele pakketten aan met daarin alle producten die je nodig hebt om jouw auto een juiste poetsbeurt te geven.

Geen producten gevonden. Klik hier om terug te keren naar de homepagina.