ZOEKEN NAAR VELGEN
Breedte
Hoogte
Inch
Weertype

Bestellen en thuis laten bezorgen

Hieronder kan je lezen hoe je snel en eenvoudig een bestelling kunt plaatsen en de juiste banden thuis krijgt gestuurd.

Stap 1: Wanneer je opzoekt bent naar banden. Aan de linkerzijde is de banden configurator op vrijwel iedere pagina in beeld zodat er snel gezocht kan worden.

Stap 2: Voer de gegevens van je banden in. Let erop dat alles goed ingevoerd is, wanneer er een kleine fout in zit, zou hij banden kunnen laten zien die niet onder uw auto passen. Dit zou erg vervelend zijn wanneer je er thuis achter komt. Wanneer alle gegevens zijn aangegeven en kloppen, kun je op zoeken klikken. Je komt vervolgens op een pagina terecht met banden die geschikt zijn voor onder uw auto.

Stap 3: Je bent nu op de pagina die allemaal verschillende banden laat zien. De plaatjes laten zien hoe de band eruit ziet. Dit kan soms afwijken. Je ziet gedetaileerde gegevens van de band. Ook staat er een prijs bij de band. Deze prijs is inclusief BTW. Heb je een mooie band gevonden klikt op de tekst link of details.

Stap 4: Je bent nu op de pagina aangekomen waar allemaal gegevens van de, door jou gekozen band., op staan. Controleer goed op alle gegevens kloppen. Klik vervolgens op de winkelwagen.

Stap 5: Je komt nu uit in de winkel wagen. Je ziet de, door jouw gekozen banden in de winkel wagen met de eindprijs. Aan de linkerzijde bieden we meestal accessoires. Er komen nu wat zaken die voor zich spreken. Deze gaan vooral over wat de manier van betalen en over gegevens invullen. Je bestelling staat nu in het systeem van Banden.eu en wordt verwerkt.