ZOEKEN NAAR VELGEN
Breedte
Hoogte
Inch
Weertype

Slotbouten

Slotbouten in het assortiment van banden.eu

De bouten zijn een zeer belangrijk onderdeel bij het monteren van de banden en velgen. Wanneer je een normale set banden en velgen besteld zitten er altijd 4 bouten bijgeleverd, anders zijn de banden en velgen natuurlijk niet te monteren. De bouten die worden meegeleverd zijn vrijwel altijd hetzelfde, en dit maakt de banden en velgen uiterst gevoelig voor diefstal.

Diefstal is te voorkomen met behulp van slotbouten. Dit zijn bouten waar je een speciale sleutel voor nodig hebt. De slotbouten kan je alleen monteren en demonteren door middel van de bijgeleverde sleutel. Hierdoor zorg je ervoor dat de banden en velgen veilig onder je auto zitten en niet langer diefstal gevoelig zijn. Wanneer je slotbouten aanschaft is dit dus een uitstekende investering, vooral wanneer je niet een nieuwe velg onder je auto hebt liggen.

Slotbouten bestellen bij Banden.eu

De slotbouten kan je los bestellen of mee bestellen met een set banden en velgen. Wanneer je voor slotbouten kiest, kan je kiezen voor McGard slotbouten. De McGard slotbouten zijn misschien wel het grootste merk op dit gebied. Alle slotbouten hebben een unieke sleutel nodig (deze zijn begeleverd). McGard slotbouten zorgen ervoor dat alleen jij ze kunt monteren en demonteren. Wil je meer informatie over McGard slotbouten ga dan naar onze McGard Pagina.